T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen

Beton zagen: wandzagen aan de beste prijs en met de beste service

Gabsi Betonboringen is zowel in staat voor ondernemers als particuliere klanten openingen te zagen, door middel van wandzaag beton. Denkt u daarbij aan het veranderen van bestaande structuren zoals deur-, raam-, poortopeningen en trapgaten. Met wandzagen is het ook mogelijk wijzigingen in de structuur van bestaande panden door te voeren, zoals kolommen, balken, wanden, enzovoorts. Het zagen komt dus zowel van pas bij een nieuwbouw- als renovatieproject. Wandzagen is ook een ideale manier om gecontroleerd gebouwen af te breken. Omdat de zager een afstandbesturing voor de wandzaagmachine gebruikt, hoeft hij of zij niet dicht bij de machine te blijven staan.

De techniek van wandzagen is bruikbaar voor verschillende soorten materiaal waaronder het zagen in beton, gewapend beton, metselwerk, cellenbeton, prefab beton en natuursteen. Dit gebeurt volledig trillingsvrij en met een zeer beperkte hoeveelheid aan geluidshinder, tot een diepte van 70 centimeter. Gabsi Betonboringen biedt u altijd een totaalproject aan. Dat betekent dat wij niet alleen de opening voor u realiseren, maar ook de eventueel aanwezige structuur kunnen verstevigen. Uiteraard laten wij alles professioneel en proper achter. Indien er structurele versterkingen nodig zijn van het pand, zorgen wij voor alles. Ook regelen wij, indien afwezig, de benodigde nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit.

Vraag uw offerte aan

Wandzaagmachines voor wandzagen

Voor wandzagen in België of Nederland gebruiken we alleen kwalitatief hoogwaardige en moderne wandzaagmachines. Onze machines worden elektrisch of hydraulisch aangedreven zodat wij u het trillingvrij zagen kunnen garanderen. Een ander voordeel is dat er volledig stofvrij wordt gewerkt met een minimum aan geluidshinder.

Standaard deuropening of op maat

Naast het standaard op maat zagen van uw deuren, ramen en poorten leveren wij ook producten op maat. Zo is een standaard deuropening bijvoorbeeld 2,12 meter op 0,90 meter, maar indien u een bredere of smallere deuropening wilt, is dit geen probleem.

Wandzagen deuropening

Wandzagen, hoe ziet dat eruit?

Benieuwd hoe het wandzagen door ons gebeurt in België en Nederland? Bekijk ons filmpje en de foto’s. Gemiddeld zijn wij een halve dag bezig met alle werkzaamheden. Er gaat namelijk de nodige tijd zitten in de voorbereiding en het opruimen. Met behulp van wandzagen kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig zagen. Meer weten over wandzagen? Neem gerust contact met ons op.

© Copyright 2023 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
  • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.