T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen doorheen heel Vlaanderen

Plafondboringen en boringen voor elektriciteit

Bij boringen voor elektriciteit gaat het voornamelijk om het boren van spotjes of spotboringen. Andere boringen die te maken hebben met elektriciteit, zijn het boren van doorgangen om kabelgoten te plaatsen. Daarbij maakt het ons niet uit of het nu gaat om een oppervlakte van gewapend beton of natuursteen. Boringen voor elektriciteit voeren wij vakkundig uit.

Plafondboringen

Gabsi Betonboringen is specialist inzake plafondboringen en het boren voor inbouwmateriaal. Wij boren gaten in plafonds met een diameter van 2 tot en met 30 centimeter. Bij plafondboringen gaat het voornamelijk om het boren van spotjes of spotboringen. Andere boringen die te maken hebben met elektriciteit, zijn het boren van doorgangen om kabelgoten te plaatsen, ongeacht of het gaat om een oppervlakte van gewapend beton of natuursteen. Plafondboringen voeren wij vakkundig uit, zodat er nadien geen reparaties nodig zijn.

Diamantboormachines voor plafondboringen

Met behulp van onze diamantboormachines kunnen wij de boringen in verschillende materialen zoals gewapend beton, cellenbeton of metselwerk uitvoeren. Omdat Gabsi Betonboringen alleen met de beste elektrische en hydraulische diamantboormachines werkt, staan wij garant voor een professionele uitvoering van de plafondboringen.

Wilt u zelf aan de slag met de diamantboormachine, dan is dit ook een mogelijkheid. Vraag in dat geval meer informatie aan over de huur en de kosten van onze diamantboormachines.

spotboringen-rechtelijn_v2

Uitvoeren plafondboringen

Het is heel belangrijk om plafondboringen met een grote precisie uit te voeren, omdat er later spots worden geinstalleerd waar de gaten geboord worden. Een andere reden om boringen in uw plafond te laten uitvoeren zijn situaties waarbij het niet mogelijk is van boven naar onder te boren. Voor het uitvoeren van boringen in harde steensoorten of beton gebruiken wij water. Uiteraard wordt er in dit geval altijd geregeld dat het water wordt opgevangen.

Als het gebruik van water niet is toegestaan bij boringen in gewapend beton, bijvoorbeeld in ziekenhuizen of datacenters, dan kunt u bij Gabsi Betonboringen ook terecht voor droogboren. Wij zorgen dan voor de stofafzuiging zodat het resultaat proper en netjes is.

Boringen, voor wie?

Gabsi Betonboringen voert dagdagelijks plafondboringen uit voor een breed scala aan zowel particuliere klanten als ondernemers. Zo zijn wij de aangewezen partner voor onder andere algemene aannemers voor woning- en industriebouw, aannemers in de wegenbouw, installateurs van verluchting, dakwerkers, keukeninstallateurs, architecten en sanitaire installateurs / loodgieters.

Naast plafondboringen staat Gabsi Betonboringen ook voor andere soorten boringen voor u klaar zoals rondboringen, grondboringen, boren in beton, chemische verankeringen en vloer- en wandzagen. Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte opvragen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@betonboringengabsi.be. Onze firma is bereikbaar op telefoonnummer +32 473 247 231.

Plafondboringen spotjes plaatsen
© Copyright 2017 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
  • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.