T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen

Wegenwerken en gaten boren in asfalt

Voor het boren en zagen in beton en asfalt staat Gabsi Betonboringen steeds tot uw dienst.

Gabsi Betonboringen beschikt over de modernste boorwagens waardoor wij in staat zijn boringen in asfalt te verrichten met verschillende diameters. Wij zijn zelfvoorzienend. Dat is voor u dus ideaal als u op uw werkplaats niet beschikt over water of elektriciteit, want dan regelen wij dit gewoon zelf.

Kortom, voor het gaten boren in wegen of gelijk welke bouwkundige structuren bent u bij ons aan het juiste adres. Uw situatie bepaalt onze gekozen methode. Wij boren tot 1200 millimeter in een enkele uitvoering, zoals bijvoorbeeld aansluitingen van grote betonbuizen.

Vraag uw offerte aan

Gaten boren in beton en asfalt

Ondernemers en Particuliere klanten in verschillende sectoren doen dagelijks een beroep op Gabsi Betonboringen bij het boren en zagen in beton, asfalt of steen. Gaten boren kunnen nodig zijn als u de opdracht heeft gekregen om verlichting-, electriciteits-palen te plaatsen. Kernboringen om de kwaliteit van het asfalt, de daaronder liggende fundering en bodem te bepalen. Ook het boren van putten, gaten boren voor een rioolaansluiting om deze op een bestaand betonnen rioolsysteem aan te sluiten en het zagen van beton, asfalt en klinkers zijn werkzaamheden die Gabsi Betonboringen graag voor u uitvoert.

Tenslotte kan Gabsi Betonboringen u uit de brand helpen bij het zagen van dilatatievoegen, het plaatsen van kabels en leidingen onder de weg en het plaatsen van straatwerk. Kortom, voor het gaten boren in wegen of gelijk welke bouwkundige structuren bent u bij ons aan het juiste adres. Uw situatie bepaalt onze gekozen methode. Wij boren tot 1200 millimeter in een enkele uitvoering, zoals bijvoorbeeld aansluitingen van grote betonbuizen.

  • Elektriciteit
  • Sanitair en Centrale Verwarming
  • Ventilatie en of nutsleidingen
  • Afvoerbuizen
  • Betonbuizen, stootpalen, deuvels
  • Chemische verankeringen
  • Grond & wegenwerken

Dit alles voor ruwbouw, industrie maar ook renovatie en voor bedrijven en particulieren.

Boringen voor rioleringen

Gabsi Betonboringen beschikt over de modernste boorwagens waardoor wij in staat zijn boringen in asfalt te verrichten met verschillende diameters. Omdat de boormachine hydraulisch wordt aangedreven, kunnen onze boorwagens met een verticale boorstand ook horizontaal verplaatst worden. Dat komt met name van pas voor oplevering van boringen of orgelboringen (profielboringen). Onze wagens zijn zelfvoorzienend. Dat is voor u dus ideaal als u op uw werkplaats niet beschikt over water of elektriciteit, want dan regelen wij dit zelf. Het is wel handig als u dit op voorhand aangeeft, dan kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen.

Grondwerken en boren in beton Kortrijk Kennedylaan

Zagen van asfalt

Naast gaten boren kunnen wij ook asfalt zagen. Hiervoor gebruiken wij een speciale asfaltzaagmachine met een specifiek diamanten zaagblad dat ontzettend snelle rotaties kan maken. Op die manier geraken wij eenvoudig door het asfalt. Bovendien bevat de diesel aangedreven asfaltzaagmachine een grote watertank die het zaagblad koelt, zodat deze niet bot wordt en het asfalt beschadigt. Wenst u meer informatie over het gaten boren in asfalt, het zagen van asfalt of onze boringen voor wegenwerken, contacteer ons dan op +32 473 24 72 31of via het contactformulier.

Vraag uw offerte aan
© Copyright 2023 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
  • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.