T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen

Betontegels zagen met slijptol

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf voor het betontegels zagen met slijptol? Vetontegels zagen met slijptol kunnen wij zowel binnen als buiten doen en verzorgen wij zowel voor ondernemers als particulieren. Voor zagen in oud beton, asfalt, mager beton, vers beton in tegelvorm, of een andere soort ondergrond kunt u bij ons terecht. Ook voor het uitvoeren van zaagwerken in diepvriescellen bij een omgevingstemperatuur van -20 graden is voor ons geen enkel probleem.

Indien de werken plaatsvinden in een omgeving waar het residu problemen zou kunnen opleveren, zorgen wij natuurlijk dat dit tijdens het werken onmiddellijk verwijderd wordt. Indien gewenst wordt het zaagwater opgezogen. Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij alles proper en professioneel achter.

betontegels zagen met slijptol

Benodigde machines betontegels zagen met slijptol

Wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark om aan al uw wensen te voldoen. Afhankelijk van de werksituatie kiezen wij voor een elektrisch aangedreven vloerzaagmachine of een vloerzaagmachine die werkt op diesel. Met onze vloerzaagmachines kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig en trillingsvrij betontegels zagen. Bovendien is een van de grote voordelen van onze machines dat alles volledig stofvrij gebeurt, met een minimum aan geluidshinder.

Werkzaamheden of toepassingen voor betontegels zagen met slijptol

Betontegels zagen met slijptol kan verschillende werkzaamheden omvatten. Het kan gaan om het wegwerken van oneffenheden in uw betonvloer, het uitzagen van uw bedrijfsvloer, het zagen van sleuven waarin kabels worden weggewerkt of het herstellen van uw beschadigde asfaltvloer.

betontegels zagen met slijptol 2

Diamantboor huren voor betontegels zagen met slijptol

Wilt u liever zelf aan de slag voor het betontegels zagen met slijptol? Dan kunt u bij Gabsi Betonboringen ook terecht voor het huren van een de meest geschikte boor. Informeer naar de juiste diameter en wattage. Deze bepalen wij aan de hand van uw geplande werkzaamheden. Meer weten over vloerzagen en wat Gabsi Betonboringen voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord

Vloerplaten in stukken zagen

Gabsi BVBA kan ook uw betonnen vloerplaten in stukken zagen, hierbij werken we uiteraard zeer nauwkeurig. Wij werken stofvrij en zorgen altijd voor een minimale geluidshinder. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op!

betontegels zagen met slijptol 2
betontegels zagen met slijptol
© Copyright 2023 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
  • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.