T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen

Verkoop van diamantboren

U bent aan het verbouwen en u heeft een klus waarbij u door beton moet boren? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een specialist inzake de verkoop van diamantboren. Gabsi Betonboringen is een bedrijf die gespecialiseerd is in de verkoop van diamantboren. Zoals u aan de naam al kunt zien, leggen wij ons voornamelijk toe op het uitvoeren van betonboringen, maar beschikken wij ook over een groot gamma diamantboren voor de verkoop. Omdat betonboringen voor ons dagelijkse kost zijn, kunnen wij u voorzien van deskundig advies bij de verkoop van diamantboren. Zo weet u zeker dat u de best passende diamantboor voor uw project aanschaft en kunt u in vlot tempo verder werken.

Verkoop van diamantboren aan particulieren en ondernemers

Wij verkopen diamantboren zowel aan particulieren als ondernemers. Een diamantboor om door beton te kunnen boren komt in verschillende situaties van pas. Bijvoorbeeld als u een kruipgat wilt boren, spotboringen uitvoert om spotjes te creëren of een gat voor een afzuigkap nodig heeft. Gabsi Betonboringen beschikt over een grote voorraad boren van verschillende afmetingen. Uiteraard staan wij er garant voor dat wij alleen kwalitatief hoogwaardige diamantboren verkopen.

Soorten boringen

Laat ons weten door welke steensoort u heen wilt boren want bij de verkoop van diamantboren is het afhankelijk van de steensoort welke diamantboor geschikt is voor uw project. Voor de hardere steensoorten bijvoorbeeld, zoals beton, graniet of asfalt kiest u het beste voor een diamantboor voor nat gebruik. Bij deze boringen dient u namelijk behoorlijk wat water te gebruiken. Gaat u in baksteen boren, dan is een diamantboor voor droog gebruik voldoende.
Bovendien is het van belang om ons te laten weten welke soort boormachine aansluiting u heeft omdat het soort aansluiting een rol speelt in het kiezen van de juiste boor (u heeft een ½” aansluiting of een 1”1/4 aansluiting).

Betonboringen uitbesteden

Lukt het uiteindelijk niet om de betonboringen zelf uit te voeren? Dan neemt Gabsi Betonboringen u dit graag uit handen. Met ruim 15 jaar ervaring in betonboringen bent u verzekerd van topkwaliteit!

Meer weten over verkoop van diamantboren

Voor meer informatie over de verkoop van diamantboren of betonboringen neemt u vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, via een mail naar info@betonboringengabsi.be of telefonisch op +32 473 247 231.

© Copyright 2023 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
  • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.