T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen

Verkoop zaagbladen

Onze zaagbladen zijn steeds van de beste kwaliteit!

De bladen met diameter 230mm zijn geschikt voor algemene bouwwerken , elektriciteits- en sanitairwerken. De bladen met diameter 350mm en 400mm zijn geschikt voor het grovere werk, zoals grondwerken en afbraakwerken. Deze bladen zijn uiterst geschikt om te zagen in beton, steen en asfalt.

Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van materiaal.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte, contacteer ons op +32 473 24 72 31 of via het contactformulier.

U wilt zelf aan de slag met het zagen in beton, metselwerk, steen of andere bouwmaterialen? U gaat binnenkort leidingen leggen? Informeer dan zeker eens naar de zaagbladen die wij verkopen. Omdat wij zelf ook onze werken uitvoeren met de zagen die wij u als klant aanbieden, staan wij garant voor producten van de hoogste kwaliteit.

Zaagbladen kopen bij Gabsi Betonboringen

Zaagbladen

Het resultaat van het zagen hangt in grote mate af van het gebruik van een kwalitatief goed en bijpassend zaagblad. Onze zaagbladen zijn uiterst geschikt voor doorslijpers. Wij hebben verschillende zaagbladen in ons gamma die verschillen in diameter. Het verschil in diameter bepaalt in principe waarvoor u de zaagbladen het beste kunt gebruiken. Een voorbeeld:

  • – Zaagbladen met een diameter van 230 millimeter: Deze zaagbladen zijn het meest geschikt voor zaagwerkzaamheden voor uw algemene bouwwerken, elektriciteits- en sanitairwerken.
  • – Zaagbladen met een diameter 350 millimeter en 400 millimeter: Deze bladen zijn geschikt voor het grovere werk, zoals zaagwerkzaamheden voor grondwerken en afbraakwerken. Bovendien zijn ze ook ideaal om te zagen in beton, steen en asfalt.

Keuze voor de juiste zaagbladen

Bedenk alvast een antwoord op de volgende vragen voordat u zaagbladen bij ons bestelt:

  • – Welke machine gaat u gebruiken (bijvoorbeeld een afkortzaagmachine of cirkelzaagmachine)?
  • – Waarvoor gaat u de zaagmachine gebruiken? Gaat het om grof en snel werk of moet u netjes en precies te werk gaan? In het eerste geval heeft u een zaagblad met minder tanden nodig dan in het tweede geval.
  • – Welk materiaal gaat u zagen (balken, aluminium, beton of trespa)?

Voor de diameter van uw zaagblad geldt dat u beter een te klein dan een te groot zaagblad kunt hebben. Een te groot blad loopt namelijk mogelijk vast in de kap, terwijl u met een klein zaagblad minder diep kunt zagen. Tevens is het van belang goed te kijken welk asgat u nodig heeft. Bij een te klein asgat, past uw zaagblad niet op de zaagmachine. Weet u niet zeker welke zaagbladen u nodig heeft, dan adviseren wij u graag over de juiste bladen voor uw situatie.

Gamma zaagbladen Gabsi Betonboringen

Op onze website kunt u terecht voor een selectie uit ons gamma zaagbladen. Staat het zaagblad van uw keuze er niet bij? Neemt u dan eerst (vrijblijvend) contact met ons op. Grote kans dat wij het blad toch op voorraad hebben. Bel naar +32 473 247 231 of vul het contactformulier op de website in.

Gabsi beschikt over een groot assortiment zaagbladen
© Copyright 2023 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
 • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.