T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen

Ventilatiegaten boren

Ventilatiegaten boren doet Gabsi Betonboringen voor verschillende toepassingen. Vaak moeten wij hierbij door gevels boren. Gabsi Betonboringen kan dit eenvoudig en snel voor u doen. Ook ventilatiegaten voor ventilatieroosters om een goede vloerventilatie mogelijk te maken, behoort tot uw mogelijkheden. Andere toepassingen om ventilatiegaten te boren zijn:

    • – Ventilatie voor uw kruipruimte.
    • – Afvoerkanalen voor rookgassen van uw open haard.

Ventilatiegaten boren
vraag uw offerte aan

Regelmatig ventileren is van belang

Ventilatiegaten boren doet Gabsi Betonboringen om verschillende oplossingen ten behoeve van ventilatie voor u te creëren. Vooral in ruimtes waar dagdagelijks hard gewerkt en geleefd wordt, is regelmatige ventilatie met verse lucht van belang. Met name omdat mensen, maar ook printers, computers en kopieerapparaten het binnenklimaat flink vervuilen.

Vaak betekent het boren van ventilatiegaten dat er door gevels geboord moet worden, bijvoorbeeld om de afzuiging en/of airconditioning bij u thuis of op kantoor te realiseren. Onze firma kan dit eenvoudig en in vlot tempo voor u doen.

Diameter ventilatiegaten boren

Ventilatiegaten boren kan Gabsi Betonboringen in verschillende diameters, u heeft een ruime keuze van 20 tot 1200 millimeter. Dit voor bijvoorbeeld een dampkap of airconditioning, enz.. Uiteraard bent u er bij ons van verzekerd dat wij steeds volgens de laatste technieken werken en we een propere uitvoering nastreven. Om u het beste resultaat te kunnen bieden, kunnen wij zowel nat als droog boren. U bent er bij Gabsi Betonboringen van verzekerd dat wij alles netjes en proper achterlaten.

    • – Ventilatie voor uw kruipruimte.
    • – Afvoerkanalen voor rookgassen van uw open haard.

Betonboringen ventilatiegaten

Tijdsduur ventilatiegaten boren

Ventilatiegaten boren om de doorvoer voor uw droger of afzuigkap te maken is in de regel binnen een uur gebeurd. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan de tijdsduur verschillen (er zijn gevallen bij waarin Gabsi Betonboringen de ventilatiegaten al binnen 20 minuten heeft geboord).

Wenst u meer informatie over het boren van ventilatiegaten voor doorvoeringen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen, contacteer ons dan op +32 473 24 72 31 of via het contactformulier.

vraag uw offerte aan
© Copyright 2023 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
  • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.