T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen

Vloerzagen

Vloerzagen door Gabsi Betonboringen

Benodigde machines vloerzagen

Wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark om aan al uw wensen te voldoen. Afhankelijk van de werksituatie kiezen wij voor een elektrisch aangedreven vloerzaagmachine of een vloerzaagmachine die werkt op diesel. Met onze vloerzaagmachines kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig en trillingsvrij zagen. Bovendien is een van de grote voordelen van onze machines dat alles volledig stofvrij gebeurt, met een minimum aan geluidshinder.

Werkzaamheden of toepassingen voor vloerzagen

Vloerplaten zagen kan verschillende werkzaamheden omvatten. Het kan gaan om het wegwerken van oneffenheden in uw betonvloer, het uitzagen van uw bedrijfsvloer, het zagen van sleuven waarin kabels worden weggewerkt of het herstellen van uw beschadigde asfaltvloer. Ook kunnen markeringen of heftrucksporen afgesleten worden door middel van vloerplaten zagen en kunnen we een vloer in uw fabriekshal antislip maken.

Vakkundig vloerzagen door Gabsi Betonboringen

Diamantboor huren

Wilt u liever zelf aan de slag met vloerplaten zagen? Dan kunt u bij Gabsi Betonboringen ook terecht voor het huren van een diamantboor. Diamant staat bekend om de hardheid van het materiaal. Daarom zijn deze boren ideaal voor het zwaardere werk. Informeer naar de juiste diameter en wattage. Deze bepalen wij aan de hand van uw geplande werkzaamheden. Meer weten over vloerzagen in België of Nederland en wat Gabsi Betonboringen voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord

Vloerplaten in stukken zagen

Bij Gabsi Betonboringen BVBA bieden we een geavanceerde vloerzaagtechniek die niet alleen nauwkeurig en efficiënt is, maar ook stofvrij en met minimale geluidshinder. Onze expertise op het gebied van vloerzagen stelt ons in staat om betonnen vloeren te bewerken met minimale impact voor u of de omgeving.

betontegels zagen met slijptol 2
betontegels zagen met slijptol
© Copyright 2023 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
  • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.