T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen

Sanitair

Gabsi Betonboringen voert dagelijks betonboringen voor sanitair uit. Door onze gespecialiseerde machines en kennis kunnen wij uw personeel kostbare tijd besparen. Boren in beton is mogelijk voor verschillende toepassingen, zoals het boren van afvoer voor regenbuizen, gasleidingen, waterleidingen, boringen voor dampkap, spuwers en ventilatie. U kunt u met uw werkzaamheden bezighouden terwijl wij voor de boringen zorgen.

Boren in beton voor sanitairwerkzaamheden

Gabsi Betonboringen voert dagelijks betonboringen voor sanitair uit voor zowel particuliere klanten als ondernemers. Door onze gespecialiseerde machines en kennis kunnen wij uw personeel kostbare tijd besparen. Boren in beton is mogelijk voor verschillende toepassingen, zoals het boren van afvoer voor regenbuizen, gasleidingen, waterleidingen, boringen voor dampkap, spuwers en ventilatie. Zo kunt u zich met uw werkzaamheden bezighouden terwijl onze firma voor de boringen zorgt.

Sanitair betonboringen riolering
Vraag uw offerte aan

Boren in beton voor uw badkamerrenovatie

Gabsi Betonboringen - Sanitair borenGaat u uw badkamer binnenkort renoveren? Dan is boren in beton vaak een van de werkzaamheden waaraan niet te ontkomen is. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan kleine afbraakwerken of sloopwerken zoals het uitbreken van wandtegels of het verwijderen van een muur om de badkamer uit te breiden. Betonboringen zijn ook nodig als u gaten in uw wand en/of vloer wilt realiseren om bijvoorbeeld de afvoer van uw nieuwe toilet te laten plaatsen. Bovendien is Gabsi Betonboringen uw aangewezen partner voor plafondboringen, bijvoorbeeld om een afzuigsysteem te kunnen installeren. Ook betonboringen in uw nieuwbouwwoning om uw badkamer of keuken te creeren, voeren wij graag voor u uit.

Boren in beton voor andere toepassingen

Naast boren in beton voor uw sanitair staat Gabsi Betonboringen ook graag voor u klaar voor andere toepassingen. Bijvoorbeeld ventilatiegaten of doorvoeringen voor uw airco, ventilatiesysteem of afzuigkap in de keuken. Bovendien draaien wij onze hand niet om voor boren in beton ten behoeve van gaten in de riolering voor sanitaire voorzieningen op de eerste verdieping. Wilt u meer weten over onze betonboringen? Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch op +32 473 247 231. Ook voor een gratis offerte kunt u ons contacteren.

Betonboringen sanitair ventilatie
Vraag uw offerte aan
© Copyright 2023 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
  • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.