T: +32 473 24 72 31 | info@betonboringengabsi.be / gabsi.jouhar@gmail.com | Betonboringen

Verhuur van diamantboren

Gabsi Betonboringen gevestigd te Kortrijk is een specialist inzake de verhuur van diamantboren. Verhuur van diamantboren doen wij zowel aan particulieren als ondernemers. Omdat onze firma zelf geregeld boorwerkzaamheden uitvoert, kunnen wij u goed adviseren over de beschikbare en geschikte diamantboren voor uw project.

Verhuur diamantboren

Uitvoeren van betonboringen

Tijdens een verbouwing moet u mogelijk door beton boren. Bijvoorbeeld als u spotjes wilt boren of een gat nodig heeft waar u uw afzuigkap wilt plaatsen. Ook voor bodemonderzoek of het realiseren van leidingen in uw muur kan het nodig zijn om door beton te boren. Als u geen betonboor heeft, wordt dat een probleem. Gelukkig kunt u bij Gabsi Betonboringen terecht voor verhuur van diamantboren. Afhankelijk van de steensoort, adviseren wij u een passende diamantboor. Bij beton en andere hardere steensoorten zoals graniet en asfalt, krijgt u van ons een diamantboor voor nat gebruik. Bij deze betonboringen gebruikt u namelijk behoorlijk wat water. Gaat u in baksteen boren, dan is een diamantboor voor droog gebruik goed genoeg. Laat ons ook weten wat voor aansluiting u heeft, zodat wij u de juiste boor meegeven. Mogelijke aansluitingen zijn ½” aansluiting of een 1”1/4 aansluiting.

Over Gabsi Betonboringen

Gabsi Betonboringen is gespecialiseerd in betonboringen. U bent bij de verhuur van diamantboren dus ook verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige diamantboor op maat. Wij geven u immers een betonboor mee die wij ook voor onze werkzaamheden gebruiken. Mocht het u zelf toch niet lukken dan kunt u ook altijd een beroep doen op ons. Met ruim 15 jaar ervaring in betonboringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over de verhuur van diamantboren of wilt u ons inschakelen voor uw betonboringen? Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina of stuur een mail naar info@betonboringengabsi.be. Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer +32 473 247 231.

© Copyright 2023 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen
close slider
  • Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.