Betonboringen

Gabsi Betonboringen is zoals de bedrijfsnaam al aangeeft, gespecialiseerd in betonboringen. Deze voeren wij onder andere uit ten behoeve van:

    • – Nutsleidingen
    • – Ventilatie
    • – Verlichting
    • – Sanitair
    • – Cv-voorzieningen

Hoe voeren we betonboringen uit?

Vanuit elke denkbare hoek kunnen wij voor u betonboringen uitvoeren: horizontaal, verticaal en diagonaal (bij een hoek van 45°). Hierbij werken wij met een diameter van 6 tot 800 millimeter. Ook hier stellen we alles in het werk om u een uitstekende service, een kwaliteitsvol en proper resultaat te presenteren.

Gabsi Betonboringen is werkzaam voor zowel particulieren als ondernemers in verschillende sectoren. Denkt u aan het boren, zagen en asfalt voor wegen en bruggen. Voor particulieren voeren wij vaak betonboringen uit om uw elektriciteit (spots bijvoorbeeld) of vloerverwarming voor u te realiseren.

Betonboringen door Gabsi
Betonboringen doorheen verschillende materialen

Diameter Betonboringen

De door ons te maken doorvoeren met behulp van diamant- en/of hardmetaalboren, ronde gaten te maken van 8 mm tot en met 1000 mm. Grotere maten kunnen wij ook voor u boren, vraag ons naar de mogelijkheden.

Toepassingen Betonboringen

Boren in beton is vaak nodig voor verschillende toepassingen voor particulieren en ondernemers. Of u nu aan het verbouwen bent of een nieuwbouwwoning realiseert, als u bijvoorbeeld een afzuigsysteem in uw keuken, een droger op zolder of een open haard in uw woonkamer wilt hebben, is het noodzakelijk om betonboringen uit te voeren. Zo boren wij bijvoorbeeld een rookkanaal of een gat voor een afzuigkap, damkap en airco zodat er een doorvoer in de gevel ontstaat. Tevens zijn betonboringen geschikt voor het realiseren van kruipruimteventilatie en het plaatsen van chemische ankers.

Wilt u meer weten over ons, de tarieven en de duur van de werkzaamheden? Neemt u dan vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.

© Copyright 2017 Gabsi Betonboringen All Rights Reserved. Design by Searchtrends | Privacy | Disclaimer |
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Wij contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel op maat.

Ik wil:
Neem contact met mij op i.v.m. een offerteIk wil een werfbezoek in functie van een offerte


Ik wil een offerte voor:
BorenVloerzagenWandzagenVerankeringenSpotboringenBoren in betonVentilatiegatenWegenwerkenPlafondboringen


Ik ben een:

Naam*:

Bedrijfsnaam:

Straat en huisnummer*:

Postcode en gemeente:

Vaste lijn / GSM-nummer*:

Uw e-mailadres*: